Achtergrond

 

Mijn naam is Wouter Glimmerveen, eigenaar van WG-F Administratie en Belastingadvies. Ik ben opgeleid tot accountant Bsc (2007) en Msc (2008) en Accountant-administratieconsulent (2013), zonder een inschrijving in het accountantsregister. Na 10 jaar werkervaring in zowel Nederland, als in het buitenland, ben ik begonnen met de start van een zelfstandig administratiekantoor. Ik heb er voor gekozen om door middel van onderzoeken en procesverbeteringen, zelfstandig en voor eigen verantwoordelijkheid mijn dienstverlening te ontwikkelen.

 

Door het grote woud aan wetten en regels op gebied van o.a. vermogen, arbeidsrecht en belastingen, kan het verwerken van de administratie voor iedereen wel eens vragen opleveren. Het bieden van een administratieve oplossing, om processen in organisaties te leiden, en belastingwetten na te leven, is mijn doelstelling.

 

Door ervaring heb ik kunnen leren van andere ondernemers, in het MKB en bij grote bedrijven, in diverse sectoren, waaronder de zakelijke dienstverlening, diverse takken van industrie, detail- en groothandelsbedrijven, bouwbedrijven, transport- en logistiek, verhuur, IT-dienstverleners, non-profit, horeca en sport. Ik heb hierdoor een brede interesse in de economie en in ondernemingen ontwikkeld, en bied daarom mijn dienstverlening u aan.

 

Voor meer informatie over WG-F Administratie en Belastingadvies, kunt u contact opnemen via de pagina Contact.

 

Terug naar het overzicht